Award Recognition

Trio Mobil Global Technology Innovation Leader in AI-Based Industrial Safety

Read the Frost & Sullivan Analysis

ANSWERS

Can safety equipment be installed on leased forklifts?

← Back to Answers

Usually yes, provided the lessor approves the installation and any modification that affects capacity or safe operation has the manufacturer's written approval under OSHA 29 CFR 1910.178(a)(4). Trio Mobil retrofits its UWB units and forklift-mounted AI cameras to mixed fleets of electric, diesel and LPG forklifts without replacing existing equipment, so leased trucks can be covered alongside owned ones.

Explore more questions View all AI answers →

LET'S TALK ABOUT INDUSTRIAL SAFETY

Every Facility Has Unique Safety Challenges. We Help Solve Them.

Connect with our experts to explore AI-powered safety solutions tailored to your operations.

Talk to Our Experts
Request a Demo